Wachtpost Zennevallei werkt vanaf  25/9 ENKEL NOG OP AFSPRAAK. Dit om in de drukke herfst- en winterperiode een overvolle wachtzaal te vermijden.

Alle inwoners uit Halle, Beersel, Pepingen, Linkebeek, Drogenbos, Sint-Pieters-Leeuw en Sint-Genesius-Rode dienen dus tijdens het weekend en op feestdagen telefonisch contact op te nemen met de Wachtpost via 02/361.10.10 om een consultatie of een huisbezoek in te plannen. Uiterst dringende zaken worden uiteraard wel nog steeds zo snel mogelijk behandeld.

Ook “pretriage/testcentrum Covid19 Zennevallei” werkt al sinds de opstart in maart op afspraak. U kunt deze afspraak tijdens de week laten maken via uw huisarts of tijdens het weekend via Wachtpost Zennevallei. Kom dus nooit zonder afspraak langs bij de pretriage of de wachtpost.

Openingsuren

De wachtpost is geopend van vrijdag 20u tot maandag 8u en op officiële feestdagen van 20u de dag voor de feestdag tot 8u de dag na deze feestdag. Tijdens de week kunt u terecht bij uw huisarts of zijn/haar vervangende arts.

Het telefoonnummer van de wachtpost 02/361.10.10 is enkel bereikbaar tijdens de openingsuren van de Wachtpost. Wenst u een afspraak te maken met de reumatoloog, de endocrinoloog of één van de consultanten in het Medisch Huis, dan neemt u best contact op met Karima Belkasmi op 02/359.06.91.

    Alsembergsesteenweg 89
    1501 Buizingen
    02 361 10 10